Cursus software architect

Nog een interessante en bijzonder praktisch cursus van het High Tech Institute; de cursus software architect. Kerndoel is het leren om een brug te slaan tussen de wensen van klanten, technologische beperking met daarbij het ontwikkelingsproces om op die manier de beste software architectuur te leveren.

Cursussen software architect

Het is en blijft vaak een kwestie van het nemen van de juiste beslissingen, om het nemen van de juiste architectuur beslissingen vooral. Tijdens de cursussen software architect leer je hoe je op de best onderbouwde wijze een dergelijke beslissing kunt nemen. Dit is immers belangrijk om zo stijl en structuur van een goed systeem te bepalen net als de voornaamste richtlijnen om dit te realiseren. De cursus software architect is vooral erg praktisch van aard en een cursus die zich specifiek richt op het definiëren van een consistente software architectuur, waarbij de architectuur uiteraard past bij de context net als bij een te communiceren architectuur.

Software architect cursus

De software architect cursus leert je hoe je er altijd voor kunt zorgen dat het technisch ontwerp in de context van de klant en in de context van het ontwikkelproces past.De cursus software architect moet ervoor zorgen dat deelnemers goede architectuur op kunnen zetten en begrip krijgen voor de software architectuur concepten. De ervaren trainers zullen je bovendien helpen om de software architectuur te begrijpen en dan met name de applicatie, het ontwerp en het proces. Ook zal het Architecture Reasoning Model aan bod komen. Tenslotte wordt jij tijdens de cursus bijgepraat over de betekenis van de kwaliteitskeurmerken. Deze cursus software architect is prima geschikt voor mensen met een technische (software)achtergrond die eventueel door willen groeien naar een software architect. En zo maakt het High Tech Institute ook het doorgroeien naar een nieuwe functie prima mogelijk.