Cursus software architect

De cursus software architect is geknipt voor software engineers en andere professionals met een technische software-achtergrond die willen doorgroeien naar de rol van software architect.

De cursus software architect heet bij High Tech Institute Good software architecture. De training leert je een brug te slaan tussen de behoeften van de klant, technologische beperkingen en het ontwikkelingsproces. Alles om de beste software architectuur te kunnen leveren. Je leert hoe je de beste architectuurbeslissingen kunt nemen met betrekking tot structuur en stijl. Ook leer je de belangrijkste richtlijnen om een goed systeem te realiseren.

 

Good software behoort tot de cursussen software architect met hoog technisch industrieel gehalte

Cursussen software architect zijn er in vele soorten en maten. De cursus Good software architecture van High Tech Institute focust specifiek op de eisen van software architecturen binnen technische toepassingen en embedded systemen. Deze training leert je om de juiste beslissingen te nemen om de effectiviteit, prestaties en kwaliteit van hightech systemen te verhogen en toekomstbestendig te maken. Daarmee neemt de training een unieke positie in binnen het internationale aanbod cursussen software architect.

 

Software cursussen in context klant en ontwikkeling

Aan de basis van de software architect cursus staat een praktische methode die zich richt op het definiëren van een consistente software-architectuur, een architectuur die past bij de context en een architectuur die communicatief is. De cursus plaatst het technisch ontwerp zowel in de context van de klant en andere belanghebbenden als in de context van het ontwikkelingsproces.