Elektronica basiscursus

Werk je als engineer in research, development en/of engineering? Dan komt je bij specifieke projecten vrijwel zeker in aanraking met elektronica. Basiskennis over (magneto)elektrische begrippen, chips en digitale en analoge elektronica kan zorgen voor een zeer effectieve samenwerking met de betreffende specialisten in je team.

Dit is waar de elektronica basiscursus Electronics for non-electronic engineers van het High Tech Institute op is gericht. Deze training zorgt dat je de taal van elektronicaspecialisten begrijpt, waardoor je jouw problemen beter kunt vertalen naar het werkgebied van je elektronici. Een basiscursus elektronica voorkomt misverstanden, maakt je effectiever en zorgt dat het hele team sneller zijn doel bereikt.

 

Vergis je niet, de elektronica basiscursussen zijn behoorlijk pittig

De elektronica basiscursussen van het High Tech Institute geven je als niet-elektronica engineer de kennis om op een behoorlijk niveau praktische informatie uit te wisselen met elektronicaspecialisten.

De basiscursus is best een behoorlijke investering. Naast keiharde theoretische kennis over elektronica ga je ook aan de slag: je leert meettechnieken door daadwerkelijk aan de slag te gaan met elektronische meetinstrumenten. Dat maakt de elektronica basiscursus pittig, maar ook effectief. De training is een must voor iedere ingenieur die regelmatig in aanraking komt met elektronische toepassingen en elektronici.

 

Basiscursus elektronica is er in twee varianten

De training Electronics for non-elektronic engineers bestaat uit twee modules. Na een eerste algemene module kun je ervoor kiezen om dieper op de materie in te zoomen met een tweede module over analoge elektronica.

Voor wie de smaak te pakken heeft: Electronics for non-electronic engineers legt een goed fundament voor andere elektronica cursussen van High Tech Institute. Na succesvol afronden van beide modules ben je klaar voor het volgende niveau, de cursus Basics digital electronics training.