Elektronica basiscursus

Als je goed werk wilt leveren, dan moet de basis goed zijn. Dit gaat zeker op voor elektronica. Daarom vind je tussen het trainingsaanbod van het High Tech Institute een elektronica basiscursus. Heb je die cursus doorlopen, pas dan kun je verder kijken en eventueel meteen een vervolgcursus volgen. Want voor de duidelijkheid, de wereld draait op elektronica. En dus is het altijd goed om up to date te blijven.

Elektronica basiscursussen

Zeker voor mensen die zich geen ingenieur mogen noemen en mensen met een beperkte IC kennis zijn er elektronica basiscursussen beschikbaar. Zo geldt de cursus Bit on Chip als een uitstekende introductietraining, die dan ook niet meer dan een dag in beslag neemt. Je kruipt in de basis van CMOS geïntegreerde schakelingen en leert de mogelijkheden en de beperkingen kennen. Deze elektronica basiscursus geldt als ideaal voor mensen met amper tot geen kennis.

Basiscursus elektronica

Een zeer geschikte basiscursus elektronica is zeker ook Electronics for non-electronic engineers. Deze meer uitgebreide basiscursus elektronica is ideaal voor de niet-ingenieur. Tijdens de trainingen word je inzicht bijgebracht en worden vaardigheden aangeleerd in elektriciteit en analoge elektronica. Het zijn belangrijke zaken om later samen te kunnen werken met elektronische ingenieurs en om goed om te kunnen gaan met elektronische meetinstrumenten.Behalve een breed aanbod van de essentiële elektronica basiscursus biedt het High Tech Institute uiteraard meer, heel veel meer. Want ook voor de professional is het belangrijk om steeds op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en om steeds up-to-date te blijven. Denk in dat kader maar eens aan de EMC For Motion Systems training of aan de Practical Machine Learning. Deze training bestaat behalve uit een reeks lezingen uit praktische oefeningen met Machine Learning Software en Matlab. Voorts wordt de hoe doe je dat benadering toegepast tijdens deze training.