Elektronica Training

Op zoek naar een elektronica training? Als je werkt in een organisatie die sterk technologie-gedreven is, dan krijg je vrijwel zeker te maken met geavanceerde systemen waarvoor dito elektronica nodig is. High Tech Institute biedt elektronica trainingen die je in staat stellen om te presteren op topniveau.

Binnen ons instituut zijn alle elektronica trainingen ondergebracht die in 2010 werden afgesplitst van Philips Centre for Technical Training (Philips CTT). Deze elektronica trainingen werden ontwikkeld door de specialisten van Philips Research, het onderzoeksinstituut dat zich in zijn hoogtijdagen kon meten met AT&T Bell Labs en dat de geboorteplaats was van de compact disc en de waferstepper.

 

Elektronica trainingen zijn van wereldniveau

In de Philips-tijd werden de elektronica trainingen aangeboden aan productontwikkelaars binnen de divisies voor consumentenelektronica, componenten, semiconductors, medische apparaten en vele anderen. Zo bleven deze specialisten op de hoogte van de allernieuwste technieken en ontwikkelingen.

High Tech Institute houdt deze trainingen op niveau met behulp van een groot aantal experts, academici en specialisten die in de hightech industrie dagelijks werken aan geavanceerde elektronicaontwikkelingen en -systemen.

 

High Tech Institute biedt een waaier aan zeer hoogwaardige training elektronica

Het portfolio elektronica trainingen van High Tech Institute kent een veelheid aan trainingen op expertniveau. Daarnaast zijn er elektronica trainingen voor deelgebieden als koeling, EMC of automatische designtooling. Ook bieden we opstapcursussen voor specialisten die meer vanuit de zijlijn met dit vakgebied in aanraking komen.

Voor IC designers zijn er analoge en digitale trainingen zoals Design of analog electronics, Automation of analog circuit engineering using Matlab, Digital Signal Processing en Microelectromechanical systems.

Voor mensen die op systeemniveau of aan randgebieden werken zijn er bijvoorbeeld de trainingen Switch-mode power supplies, Power integrity for product designers, Advanced thermal management of electronics, EMC design techniques, EMC for mechatronic engineers, Electronics cooling thermal design, EMC design techniques, EMC for motion systems, Signal integrity of a PCB workshop, Test and design-for-test for digital integrated circuits, Ultra low power for Internet of Things en Solid State generated RF & applications.

Basis en opstap cursussen zijn Electronics for non-electronic engineers, Bits on Chips – an introduction en Nanometer CMOS ICs basics.