Vacature Marketing & Verkoopmedewerker (32 uur)

Website - vacaturewebgr2
The High Tech Institute (HTI) ontwikkelt en organiseert trainingen en opleidingen voor professionals in de hightechindustrie. Daarbij focussen we op zowel vakmanschap als leiderschap. Met onze trainingen dragen we bij aan de groei van individuen, teams en organisaties over de hele breedte, van technische diepgang tot specifiek op technici gerichte trainingen voor leiderschap en communicatie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige marketing- en verkoopmedewerker.

De sfeer binnen de organisatie is informeel en open. HTI is onderdeel van Techwatch bv in Nijmegen, samen met het team (15 personen) van Techwatch deel je drie dagen per week kantoorruimte. Eén dag ben je op ons kantoor in Eindhoven.

In deze functie leg je verantwoording af aan de manager traningen.

Taken en verantwoordelijkheden

Als marketing- en verkoopmedewerker werk je samen met de manager trainingen aan het marketingplan. Je bent continu bezig met het optimaliseren van de website, het vergroten van de vindbaarheid van de diverse trainingen en onderhoudt de social media kanalen. Daarnaast help je mee met het organiseren van thema-evenementen.

Je benadert klanten telefonisch en per e-mail om trainingen onder de aandacht te brengen. Je denkt mee met de klant. Je verzorgt het offertetraject. Je bewaakt deadlines en de algemene planning. Je draagt zorg voor het beheer van alle gegevens van klanten.

Dagelijks zijn er ook diverse administratieve taken zoals het verwerken van cursusinschrijvingen en evaluaties die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Functie eisen

- uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift;
- minimaal hbo opgeleid;
- minimaal 1 tot 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
- je bent zeer nauwkeurig;
- je hebt affiniteit met hightech;
- je hebt een klantvriendelijke en commerciële instelling;
- je bent proactief;
- je bent communicatief zeer vaardig;
- je bent iemand die van alles aanpakt en graag met meerdere dingen tegelijk bezig is.

Wat bieden wij?

Zelfstandige en afwisselende functie voor 32 uur.
We bieden eerst een tijdelijk contract, waarna een vast dienstverband mogelijk is.

Locatie: 3 dagen Nijmegen, 1 dag Eindhoven

Werkweek: 32 uur per week

Vereisten: HBO+

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Stuur dan een e-mail met je cv en motivatie naar Linda van Hoeij (Manager Trainingen) via: training@hightechinstitute.nl of 085-4013600. Ook voor vragen over de functie kun je contact op nemen met Linda.