Mechatronica cursus

Als professional in de hightech is het interessant en leuk, maar tevens keiharde noodzaak, om je continu te blijven ontwikkelen. Zeker als mechatronica je speelveld is. Afhankelijk van je ambitie zoek je daarbij een mechatronica cursus om je kennis te verdiepen, verbreden of juist iets daartussenin.

Bij High Tech Institute ben je daarvoor aan het juiste adres, want we hebben vrijwel alles op dit vakgebied in huis.

 

Mechatronica cursussen die de diepte in gaan

Met verdiepende mechatronica cursussen zorg je ervoor dat op de hoogte bent van de state of the art kennis in dit vak. Belangrijker is dat je de nieuwste technologie ook leert toepassen in de ontwikkelpraktijk van mechatronische systemen. In deze combinatie – high-end kennis en daadwerkelijk toepassen – zijn we gespecialiseerd. Een voorbeeld is de mechatronica cursus Passive damping for high tech systems, die er speciaal op gericht is om een precisie van nanometers of kleiner te bereiken.

Ander voorbeeld is Advanced feedforward & learning control, een mechatronica cursus die je helpt om machine learning principes toe te passen om jouw mechatronica systemen topprestaties te laten leveren.

 

Een cursus mechatronica die helpt om je kennis te verbreden

Mechatronica ontwikkelen doe je niet alleen, het is goed samenwerken met collega’s. Hoe beter de teamspelers samenwerken en op elkaar ingespeeld zijn, hoe beter het systeem is dat ze uiteindelijk leveren. Juist voor een winnend team zijn vaardigheden als communicatie en leiderschap onontbeerlijk. High Tech Institute levert dat soort trainingen in vele varianten op vele niveau’s. De mechatronica cursussen Mechatronics system design – part 1 en part 2 zijn daarvan voorbeelden.

High Tech Institute organiseert daarnaast elk kwartaal een training voor systeemarchitecten, een training die veel mechatronici volgen als ze op een hoger niveau leiding gaan geven aan de ontwikkeling van systemen of modules. Zoek je als technicus meer iets op het gebied van persoonlijke communicatie of leiderschap, dan vind je hier een overzicht.