Advanced design training

Het High Tech Institute biedt voor iedereen de mogelijkheid om kennis op te doen, de horizon te verbreden. Dat geldt voor zowel de relatieve leek als voor de ervaren professionals. Je volgt een training die je globaal iets leert – handig al je in een multidisciplinair team werkt- en je hebt trainingen die je fundamenteel leren hoe zaken in elkaar zitten Een advanced design training is bijvoorbeeld de training design principles for precision engineering training, waarbij de focus ligt op het fundamentele principe van het gedrag van mechanismen.

Advanced design trainingen

De advanced design trainingen op het gebied van design richten zich op gedrag van mechanismen en hoe je dit gedrag kunt voorspellen en verbeteren. Heb je de trainingen doorlopen dan heb je fundamentele kennis van het gedrag van mechanische ontwerpen, kun je ze herkennen, identificeren en kun je ze vervolgens evalueren. De advanced design training is buitengewoon geschikt voor alle ingenieurs die nadrukkelijk betrokken zijn bij mechanische, mechatronische en systeemontwerp en die de sterke behoefte voelen die mechanismen met een voorspelbaar en reproductief gedrag te kunnen herkennen en analyseren.

Training advanced design

De training advanced design kan gevolgd worden door deelnemers die minimaal al een bachelor in hun bezit hebben of een masteropleiding gevolgd hebben in de werktuigbouwkunde, mechatronica, natuurkunde of mensen die eventueel te vergelijken praktische ervaring hebben. Enige achtergrond is dus essentieel om deze advanced design training te kunnen volgen. Hiermee bewijst het High Tech Institute dat het voor elke doelgroep een training kan bieden die zowel mensen als teams naar een hoger plan kunnen tillen. Voor specialisten is het volgen van een training binnen een andere specialiteit aan de orde van de dag, zeker als gewerkt wordt in multidisciplinaire teams. Het is goed dan ook in elk geval de basis van die andere specialiteit te kennen. Daardoor groeit het niveau van het team nadrukkelijk.