Hi tech training

Als je werkt in een organisatie die sterk technologie-gedreven is, dan is hi tech training essentieel om bij te blijven. De hi tech trainingen van High Tech Institute dragen bij aan je carrièregroei, maken je team slagvaardiger en helpen het bedrijf waar je werkt om succesvol te zijn in de markt.

Ons instituut is een rechtstreeks uitvloeisel van Philips Center for Manufacturing Technology (CFT) en Philips Research, een onderzoeksinstituut dat zich in zijn hoogtijdagen kon meten met AT&T Bell Labs.

In de Philips-tijd werden de trainingen aangeboden aan mensen binnen de diverse Philips-productdivisies. Zo bleven zij op de hoogte van de allernieuwste technieken en ontwikkelingen.

 

Hi tech trainingen zijn nu beschikbaar voor het hele hi tech ecosysteem

Hi tech trainingen van Philips zijn sinds 2011 beschikbaar voor het hele hi tech ecosysteem doordat al deze trainingen door de multinational werden uitgesponnen als High Tech Institute. Inmiddels doen toonaangevende bedrijven over de hele wereld een beroep op de expertise en ervaring van het instituut.

Een hi tech training kan die diepte ingaan (zoals op de gebieden elektronica, mechatronica, software engineering en optica), maar ook gericht zijn op verbreding (zoals systeemdenken en communicatie- en leiderschapsvaardigheden).

Veel van de hi tech trainingen van High Tech Institute zijn gecertificeerd door de European Organization of Precision Engineering (Euspen). High Tech Institute is zelfs de grootste aanbieder van Euspen-gecertificeerde hi tech trainingen.

Inmiddels doen ruim vijfhonderd organisaties een beroep op het High Tech Institute. De cursussen worden inmiddels in twintig landen georganiseerd. In totaal hebben een kleine vierduizend mensen een hi tech training bij het instituut gevolgd.

 

Training hi tech door zeer ervaren trainers

Onze trainingen in uiteenlopende hi tech onderwerpen worden gegeven door trainers uit de praktijk, altijd met tientallen jaren ervaring. Doordat deze experts zelf werkzaam zijn in de industrie, zorgen ze ervoor dat ze de hi tech trainingen continu blijven ontwikkelen.