Hi tech training

Ben je werkzaam in een technologie organisatie en zou je gefaciliteerd willen worden door bijvoorbeeld het volgen van een hi tech training,klop dan vooral aan bij het High Tech Institute. De hi tech trainingen helpen je om uiteindelijk successen in de markt te halen. Het instituut is een rechtstreeks uitvloeisel van Philips Research en Philips Center for Manufacturing Technology dat weer uitmondde in het Philips center for Technical Training. Aanvankelijk werden de trainingen aan de mensen van Philips aangeboden. Dat is in de loop der tijd veranderd uiteraard.

Hi tech trainingen

Hi tech trainingen volgen bij bij High Tech Institute is een prima idee. Niet voor niets doen toonaangevende bedrijven van over heel de wereld een beroep op de expertise en ervaring van het instituut. Een hi tech training kan in het teken staan van verschillende onderwerpen als bijvoorbeeld elektronica, mechatronica, software ontwikkeling, leiderschap maar ook optica. Dat veel van de cursussen Euspen-gecertificeerd zijn spreekt boekdelen. Euspen staat overigens voor European Organization of Precision Engineering. Ondertussen doen al meer dan 550 organisaties een beroep op het High Tech Institute. Dat betekent dat al een kleine vierduizend mensen een training gevolgd hebben. De cursussen worden overigens in twintig landen gegeven tegenwoordig.

Training hi tech

Wie successen wil vieren in de hightech wereld van bijvoorbeeld systeemontwikkeling, die dient te beschikken over een portie technologische kracht, over ervaring, systeemdenken en leiderschapskwaliteiten. De trainingen in hi tech worden bovendien gegeven door ervaren trainers. De hi tech training van nu wordt ontwikkeld door specialisten uit de hightech industrie, onderzoeksinstituten en universiteiten. Daarnaast kan het een beroep doen op partners in de disciplines elektronica, optica, mechatronica en constructieprincipes, systemen en software ontwikkeling en zeker ook leiderschap.