Metron training

Ook als je professional bent in de wereld van de technologie wil je jezelf verder blijven ontwikkelen. Dat kan prima via het High Tech Institute. De trainingen moeten je helpen om de markt op een succesvolle wijze te benaderen. Het volgen van een hi tech training kan prima een mechatronica cursus zijn. Naast een mechatronica cursus kan de training zich ook toespitsen op bijvoorbeeld elektronica,software ontwikkeling en leiderschap om maar een aantal voorbeelden te noemen.

Metron cursus

De metron training is populair en wordt veel en naar volle tevredenheid doorlopen. Het Lesprogramma van de metron cursus is aantrekkelijk en bestaat uit een mooie mix van praktische ervaringen en lessen die geleerd zijn uit de verschillende toepassingsgebieden. Er is sprake van een zeer gemêleerd deelnemersveld en de metron cursus wordt van harte aanbevolen door euspen en DSPE. Dit staat voor European/Dutch Society for Precision Engineering. Dit zegt voldoende over de kwaliteit van de metron training die het High Tech Institute voor jou heeft samengesteld.

Metron workshop

Volg je een metron workshop dan zul je voortaan veel effectiever bij kunnen dragen aan het realiseren van mechatronische constructies. Dit omdat er veel meer begrip is voor constructies en ook de kennis van aangrenzende disciplines in de vorm van bijvoorbeeld terminologie, basics en oplossingsruimte veel beter voor elkaar is. Ook ben je veel beter op de hoogte van de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende disciplines. De metron training is absoluut een aanrader voor architecten, ontwerpers, ingenieurs en projectleiders met een verschillende technische achtergrond maar die wel allemaal betrokken zijn bij de multidisciplinaire ontwikkeling van producten, apparaten en apparatuur. Om deze metron training goed te kunnen volgen is het wel noodzakelijk om technisch onderwijs genoten te hebben, het liefst Bsc of een hogere opleiding.