Training software development

Een training software development binnen High Tech Institute is altijd specifiek gericht op het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige en robuuste software voor technische systemen. Software voor technische toepassingen verschilt namelijk van administratieve systemen. De nadruk bij technische systemen ligt op engineering.

Bij software engineering moet development grip krijgen op honderdduizenden regels code voor zeer complexe systemen zoals auto’s, vliegtuigen, elektronenmicroscopen en geavanceerde productieapparatuur. Een training software development helpt je om te focussen op zaken als software architectuur, goed ontwerp, veiligheid, onderhoudbaarheid en het managen van de complexiteit.

 

Trainingen software development in vele smaken

Software engineering is de verzamelnaam voor een werkgebied dat bestaat uit vele specialismen. Om het hightech werkterrein te bestrijken brengt High Tech Institute een groot aantal zeer gespecialiseerde trainingen software development op de markt. We hebben trainingen om meer grip te krijgen op het ontwerp van realtime software, embedded Linux trainingen en trainingen in objectgeoriënteerde analyse en design. We brengen ook een handvol trainingen op de markt voor het veilig software ontwikkelen in C en C++, Java en C#. Programmeren voor multicore omgevingen en design pattern trainingen zijn andere voorbeelden. Daarnaast bieden we een groot aantal ISTQB testtrainingen aan zoals voor test analisten, test managers en agile testen.

 

Software development training for dummies

Vanwege het toenemende belang van software in hightech systemen organiseert High Tech Institute ook een software development training voor technici die zelf geen software ontwikkelen. Dit doen we voor bedrijven die de kloof willen overbruggen tussen software engineers en technici van meer fysica-gerichten werkterreinen als mechanica, elektronica of optica. Deze laatste engineers verkennen de grenzen van de fysica. Voor hen zijn nanometers, milliseconden en milli-Kelvins belangrijk. Software engineers proberen daarentegen juist de complexiteit te beheersen. De software development training Software engineering for non-software engineers helpt professionals uit de mechanica, optica, elektronica en andere niet-software werkgebieden om dit abstracte vak beter te begrijpen, zodat ze samen met hun collega’s van software betere systemen kunnen maken.