Training system architect

Het zal niemand verbazen dat het High Tech Institute ook een training system architect aanbiedt, zoals het aanbod van het Institute toch best indrukwekkend genoemd mag worden. Uiteraard staat tijdens de training alles in het teken van de kunst van het ontwerpen en bouwen van ,multidisciplinaire systemen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan het feit dat een systeem architect zijn werk doet op basis van kennis van het probleemdomein, de bedrijfscontext, de menselijke context, het oplossings domein en de roadmaps. Daarbij dient de systeemarchitect ook rekening te houden met voorgaande architectuur.

Trainingen system architect

De trainingen system architect geeft je mee dat je als architect steeds overzicht houdt en zorg voor een zekere ontwerp consistentie. Bovendien dient leiding gegeven te worden aan vaak grotere multidisciplinaire teams vol met specialisten. En ook dat vraagt best het een en ander van de architect. Een training system architect leert je hoe je al deze verschillende facetten in orde krijgt. De cursus is bedoeld om een duidelijk beeld te geven van de rol van de architect en zeker ook de verantwoordelijkheden die ze dragen in de multidisciplinaire omgeving.

System architect training

Deelnemers aan een system architect training krijgen instrumenten aangereikt om allerlei architectonische problemen aan te kunnen pakken. Je krijgt voorts tools aangereikt om de vele en verschillende belangen die er zijn in evenwicht te brengen en te houden. Ook word je geleerd hoe je een roadmap op kunt zetten en hoe je een opzet maakt voor een business case. Het High Tech Institute heeft een aantal interessante trainingen opgezet die te maken hebben met de rol van system architect. Daar zit altijd een geschikte cursus voor jou bij, want als geen ander is het Institute in staat om maatwerk te leveren en bedient het zowel beginners op een vakgebied als ervaren professionals.