Advanced optics training

Iedereen weet dat optica gezien wordt als de ontsluitende technologie van de 21e eeuw. Daarom is kennis en vaardigheid noodzakelijk voor het ontwerpen van optische componenten, die te specificeren en te testen, en om die in producten te kunnen integreren. In dat kader is advanced optics training een aanrader. Met deze advanced optics training ga je de diepte in.

Advanced optics trainingen

De advanced optics trainingen geldt als een van de meest uitgebreide cursussen die beschikbaar is en wordt ook wel uniek wat betreft het concept genoemd. De theoretische basis wordt behandeld, systeemontwerp in de praktijk wordt behandeld en er wordt aandacht besteed aan tal van optische toepassingen. De De door het High tech Institute aangeboden training beslaat overigens twee delen. In het eerste deel wordt de basis van optica en een aantal toepassingen ervan te bespreken. Daarna wordt in de advanced optics training het ontwerp van optische systemen besproken. Niet voor niets wordt deze CMOP cursus – cursus over moderne optica voor optische ontwerp- steeds door veel mensen gevolgd en is het een zeer gewilde training voor de echte professional geworden.

Training advanced optics

Heb je beide delen van de cursus afgerond dan heb je weet van de moderne optische concepten, de toepassingen en van het ontwerpen van optische systemen. Je weet van de technische problemen en de oplossingen. De door het High Tech Institute verzorgde training is geschikt voor optische ontwerpers die bezig zijn met onderzoek en de ontwikkeling van optische systemen. Deelnemers moeten een opleiding aan de technische universiteit gevolgd te hebben. Daarnaast moet sprake zijn basiskennis van optica en moeten deelnemers praktische ervaring van optische systemen te hebben.