Advanced technical training

Je hebt technical training en je hebt advanced technical training; het High Tech Institute biedt het beide. Het biedt cursussen en trainingen voor mensen die geen relevante kennis hebben, maar dus ook trainingen aan mensen die gerust ervaren professionals genoemd mogen worden. Een mooi voorbeeld van een advanced technical training is bijvoorbeeld die van advanced mechatronics system design. Het is een perfecte training voor mensen die al meer dan vijf jaar ervaring hebben maar zich toch willen ontwikkelen. Iets dat overigens ook noodzakelijk is vanwege de multidisciplinaire omgeving waarin meer en meer gewerkt wordt.

 

Advanced technical cursus

Een advanced technical cursus heeft verschillende onderwerpen en dat gaat van het wereldwijde productieproces naar interactie met de klant. Er wordt ingegaan op de technische afwegingen op systeemniveau en de meest recente ontwikkelingen en inzichten op module en functieniveau komen aan de orde. Heel uiteenlopend, voor de mensen die al het nodige weten van de materie.

 

Advanced technical workshop

Deze specifieke advanced technical workshop in de vorm van een masterclass bestaat uit een combinatie van presentaties en oefeningen met daarbij een conceptuele case study en precisie systemen. Er zal in groepjes worden gewerkt en met die groep maak je aan het einde van de advanced technical training een klantpresentatie. Deze en andere advanced technical trainingen zijn perfect geschikt voor mechatronische systeem ontwerpers, architecten en projectleiders met tussen de vijf en tien jaar ervaring in mechatronische precisie systemen. De toelatingseisen zijn behoorlijk; je hebt technisch onderwijs genoten en hebt minimaal vijf jaar ervaring en een cursus mechatronics, systeemontwerp plus twee diepgaande trainingen, motion control, dynamica, optica, aandrijving en vermogens elektra.