Engineering training course

Laat een ding duidelijk zijn; als engineer ben je nooit uitgeleerd. Je beweegt je nou eenmaal in een dynamische wereld en steeds weer komen er nieuwe ontwikkelingen. Het High Tech Institute biedt een uitgebreide engineering training course. Voor de moderne engineer is er volop ruimte om kennis op te doen of om kennis bij te spijkeren. Denk maar eens aan EMC for motion systems, applied optics, passive damping for high tech systems. Zeer interessant is ook de engineering training course in de vorm van design of analog electronics.

Engineering training cursus

De engineering training cursus in de vorm van design of analog electronics is een vervolg op het eerste deel en het gaat dieper in op toepassingsspecifieke versterkers en discrete transistors of binnen de IC-technologie. Cursisten maken tijdens de cursus overigens gebruik van de nieuwe symbolische circuit simulator in de vorm van de Slicap-Matlab. Je merkt dat deze nieuwe simulator heel veel meer te bieden heeft dan je gewend was De nieuwe simulator is perfect te gebruiken tijdens de engineering training course, bijvoorbeeld voor het afleiden van ontwerp vergelijkingen. Je kunt nu veel verder kijken naar de eigenschappen van actieve en passieve apparaten en die relateren aan die van het complete circuit. Alleen dat al maakt het volgen van de engineering training course meer dan de moeite waard.

Engineering training cursussen

Het volgen van deze engineering training cursus bied je veel. Heb je deze specifieke engineering training course doorlopen dan ben je in staat een analoog geïntegreerd circuit met toepassingsspecifieke versterkers en DC referenties te specificeren en ontwerpen. Je kunt bovendien versterkers ontwerpen, net als niveau verschuivingen en referenties van spanning en stroom, gekoppeld aan discrete transistors. De engineering training course is geknipt voor ontwerpers de nog amper ervaring hebben in het analoge circuit ontwerp, maar zeker ook voor ervaren analoge ontwerpers die hun skills willen verbeteren. The High Tech Institute maakt het voor beide doelgroepen mogelijk.