Leadership for technical leaders

Hoe groot je kennis als leidinggevende dan ook mag zijn, als jij er niet in slaagt om alle neuzen dezelfde richting op te krijgen dan heb je aan al die kennis niet zo heel erg veel. Zorgen voor eenheid en een zelfde manier van handelen is essentieel voor iedereen die leiding geeft. Met onenigheid en discussies gaat vaak kostbare tijd verloren. Tijdens de cursus leadership for technical leaders leer jij hoe iedereen wel op een lijn krijgt. En nog heel veel meer.

Leadership for technical leaders cursus

Goed leiderschap is andere mensen overtuigen en is persoonlijk leiderschap tonen. Tijdens de leadership for technical leaders cursus word je geleerd hoe je dergelijke zaken op een goede manier aan kunt pakken. In dit voorbeeld van een cursus leadership for technical leaders gaat het om een cursus van vier dagen die speciaal ontwikkeld is voor architecten, hoofdingenieurs en projectleiders die allen een ding willen: hun impact vergroten. Tijdens de cursus zal je duidelijk worden dat drie kernkwaliteiten belangrijk zijn: inzicht in de eigen organisatie, diep begrip van de verschillende belangen en de vaardigheid om deze zaken te beïnvloeden.

Leadership for technical leaders cursussen

De leadership for technical leaders cursussen gaan dieper in op de rol van technische leiders, het belang om de eigen stakeholders goed te kennen en communicatiemogelijkheden. Verder is er aandacht voor onderwerpen als het organiseren van effectieve bijeenkomsten met meerdere stakeholders, persoonlijk leiderschap, beïnvloeden zonder gezag en een persoonlijk actieplan. Deze cursus leadership voor technical leaders is speciaal door het High Tech Institute ontworpen voor professionals in de technologie die zich bezighouden met de meer complexe systeemontwikkeling.