Advanced systems training

Ook op het gebied van systems training biedt het High Tech Institute ruim voldoende. Dat doet het ook wat betreft advanced systems training. De training value engineering is daar een mooi voorbeeld van. Tijdens deze advanced systems training staan onder meer de onderweren winstgevendheid, de verbeterng van je bedrijf en de betaalbaarheid en de rol van de klant.

Advanced systems trainingen

Wie value engineering in de praktijk wil brengen en daar een van de advanced systems trainingen voor wil volgen moet begrijpen wat nou precies de waarde als de kosten drijft. Het is een kwestie van klantvereisten te vertalen in voorwaarden en kosten. De value engineering training manier van werken geldt als een zeer waardevolle aanvulling op system architecting en systems engineering. Ondertussen geldt de advanced system training als onmisbaar voor mensen die werken in een multidisciplinair product ontwerpteams, teams die er op gericht zijn om producten tijdig in de markt te zetten en om bovendien de winstgevendheid van al bestaande producten verder te verbeteren.

Training advanced systems

De training advanced systems wordt samengesteld door het High Tech Institute, een training waarvoor een open inschrijving geldt en die eventueel ook in-company verzorgd kan worden. Doel van de training is om de belangrijkste eisen van de klant en die waarde en het koopgedrag te keren bereiken. Er word je een stapsgewijze aanpak aangeleerd om de winstgevendheid van bestaande en toekomstige producten te verbeteren. De advanced systems training is buitengewoon geschikt voor systeemarchitecten, lead engineers, marketing professionals, projectmanagers en multidisciplinaire ontwerpteams. De trainingen zijn vooral bedoeld voor mensen die hechten aan innovatie maar dan wel volgens gestructureerde methoden, manieren van werken om de vereisten voor waarde reductie en verbeteringen te beheren. Het High Tech Institute toont met ook deze training maar weer eens aan elke doelgroep te kunnen helpen om hun expertise verder uit te breiden.